Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Heerenveen

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun riool- en afvoerverstoppingen afgeholpen!
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Heerenveen zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen en afvoeren. Met onze nieuwste rioolmachines kunnen wij de meeste verstoppingen binnen no-time verhelpen.

Daarnaast is Ontstoppingsbedrijf Heerenveen gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolinspecties en rioolreinigingen. Tevens kunt u ons ook bereiken wanneer uw riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Wij hanteren een vaste werkwijze. U kunt telefonisch een afspraak maken met onze telefoniste. Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wij zullen direct aan de slag gaan wanneer u ons akkoord geeft. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen drie kwartier klaar! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Wij zijn werkzaam in Heerenveen en omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u in Heerenveen woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Zit uw riool of afvoer verstopt? Wat vervelend. Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Heerenveen door te bellen naar 0513 202 208. Wij staan voor u klaar!

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Heerenveen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0513 202 208

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Heerenveen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Heerenveen!

Afvoer Ontstoppen Heerenveen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Heerenveen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Heerenveen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Heerenveen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Heerenveen

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Heerenveen via 0513 202 208.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Heerenveen te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 208!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0513 202 208.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Heerenveen komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 208!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 0513 202 208 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 208!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Heerenveen? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 208!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 0513 202 208. Ontstoppingsbedrijf Heerenveen helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Heerenveen via 0513 202 208.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Heerenveen ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Heerenveen via 0513 202 208. Ontstoppingsdienst Heerenveen staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Heerenveen uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Heerenveen? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 208!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Heerenveen en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Heerenveen via 0513 202 208.